Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου βρίσκετε στη ΒΑ πλευρά των Πιερίων στη θέση "Παπά Χωράφι", και σε υψόμετρο βάσης 1450μ.Οι εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Ελατοχωρίου, απέχουν από τον οικισμό "Ελατοχώρι", 8 χλμ. ενώ από την πόλη της Κατερίνης η απόσταση είναι 36 χλμ.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ

Αν διέρχεσθε από Αθήνα ή Λάρισα, μέσω Εθνική Οδού, στρίβετε στην Κατερίνη και ακολουθώντας την διαδρομή της παλαιάς Εθνικής Οδού (Κατερίνης - Ελασσόνας), προσπερνώντας τα χωριά Σβορώνο , Νεοκαισάρια , Μοσχοχώρι, φτάνοντας στο 13ο χλμ, στρίβετε δεξιά. και στην συνέχεια δια μέσων των χωριών Βρύας, Ρητίνης, Ελατοχωρίου, φτάνετε στο Χιονοδρομικό Κέντρο.

 
Το ίδιο ισχύει και για όσους ξεκινούν και από την Θεσσαλονίκη. Υπάρχει ακόμη πρόσβαση μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού από Ελασσόνα, ή Σαραντάπορο, με κατεύθυνση προς Άγιο Δημήτριο-Κατερίνη μετά το χωριό Κάτω Μηλιά στρίβετε αριστερά προς Ελατοχώρι.

Επίσης, από Βέροια προς Βαρβάρες-Σφυκιά-Ριζώματα, στρίβετε αριστερά για Ελατοχώρι.

 

Με το ΚΤΕΛ Πιερίας.

Από Θεσσαλονίκη έχει λεωφορείο κάθε μισή ώρα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ για Κατερίνη. Από Αθήνα έχει πρωί , μεσημέρι και βράδυ. Στο ΚΤΕΛ μπορείτε να μάθετε και τα δρομολόγια των λεωφορείων για τα χωριά του Δήμου Βρία, Ρητίνη, Ελατοχώρι τα οποία είναι στον ίδιο οδικό άξονα και καλύπτονται με το ίδιο δρομολόγιο. Ανάλογα με την εποχή ποικίλουν και δρομολόγια των λεωφορείων. Υπάρχουν πάντα το λιγότερο τρία δρομολόγια καθημερινά ( πρωί, μεσημέρι και βράδυ ).

Με τρένο.

Από Θεσσαλονίκη ή Αθήνα φτάνετε στην Κατερίνη και από κει συνεχίζεται με λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

 Χιλιομετρικές αποστάσεις

ΠΟΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ
Σημείωση Οι αποστάσεις είναι χιλιομετρικές
Αθήνα 471
Θεσσαλονίκη 105
Πάτρα 418
Λάρισα 120
Ιωάννινα 265
Καβάλα 275
Κατερίνη 36